CONTACT

La Folie Antiek
Adres: Uilenburgstraat 1
's-Hertogenbosch
 
EMAIL lafolie.antiek@hetnet.nl
TEL +31651206391
 
OPENING HOURS 
Dinsdag  t/m zaterdag 10:00-18:00 
Zaterdag 11:00-17:00
 
NAME
MESSAGE
PHONE
EMAIL
Submit
In het pitoreske 's-Hertogenbosch bevind zich de prachtige oude antiek winkel van peter damen, LA FOLIE ANTIEK. Niet alleen is het pand mooi en is het een van de oudste nog staande panden van de stad, ook kunt u er binnen kennis maken met een unieke sfeer die nergens anders in Noord-Brabant, misschien wel nergens anders in het land te vinden is. LA FOLIE ANTIEK is geopend van 10 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag. En op zondag is de winkel open.
Naast al de verschillende mooie antieke objecten zoals: kroonluchters, spiegels, lampen, tafels etc. Biedt LA FOLIE ANTIEK's eigenaar peterdamen ook een gezellig café midden in de warme ambiance van de winkel.
Dus ook voor een lekkere kop koffie, thee of capuccino komt naar LA FOLIE ANTIEK.
 
Door de jaren heen heeft LA FOLIE ANTIEK zich regelmatig moeten aanpassen binnen de markt.
Het is nu eenmaal niet altijd even makkelijk geweest om antiek te verkopen. Maar een Antiekwinkel zoals LA FOLIE ANTIEK blijft altijd staan. De variatie in de producten en de warme unike atmosfeer die LA FOLIE ANTIEK tot de enige in zijn soort maken zorgen voor een ervaring waar u voor terug komt.
LA FOLIE ANTIEK is niet alleen uniek in zijn soort, ook trekt het regelmatig toeristen om te komen kijken naar het prachtige oude pant. Kom kijken bij LA FOLIE ANTIEK en ervaar de pracht van het pand, de sfeer en alle mooie spullen die ook van u kunnen zijn.

 
Contact op nemen met LA FOLIE ANTIEK?
Stuur hierboven gemakkelijk een E-mail naar lafolie.antiek@hetnet.nl
Of bel naar +31-651206391
Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
Een wijde keuze aan industriele lampen, grote, franse kroonluchters en antieke grote houten boeren- en kloostertafels.
Velen spiegels, kristallen glazen, lampen en kroonluchters.