Over La Folie

La Folie antiek is de oudste nog bestaande antiek winkel van Den Bosch. In 1986 opende Peter Damen de deuren in de Snellestraat.
Wekelijks werd er naar Frankrijk gereden om de mooiste spullen mee terug te brengen.
In 1990 verhuisde de winkel naar de Uilenburg.
Hier werd intrek genomen in een oud wijnpakhuis en La Folie antiek viel op zijn plek.
Kroonluchters, spiegels, tafels, brocante en religieuze beelden. Het mooiste van vroeger naar voren brengen, dat is onze specialiteit
 
Sinds kort kunt u ook thee en koffie drinken in een sfeervolle ruimte in La Folie antiek. Deze ruimte is ook te huur voor besloten feesten, vergaderingen en workshops.

Ook verhuren wij naast de winkel een familievakantiehuis.

 
 
Wij hopen dat u geniet van wat wij te bieden hebben.
http://www.vakantiehuisdenbosch.nl/nl/
In het pitoreske 's-Hertogenbosch bevind zich de prachtige oude antiek winkel van peter damen, LA FOLIE ANTIEK. Niet alleen is het pand mooi en is het een van de oudste nog staande panden van de stad, ook kunt u er binnen kennis maken met een unieke sfeer die nergens anders in Noord-Brabant, misschien wel nergens anders in het land te vinden is. LA FOLIE ANTIEK is geopend van 10 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag. En op zondag is de winkel open.
Naast al de verschillende mooie antieke objecten zoals: kroonluchters, spiegels, lampen, tafels etc. Biedt LA FOLIE ANTIEK's eigenaar peterdamen ook een gezellig café midden in de warme ambiance van de winkel.
Dus ook voor een lekkere kop koffie, thee of capuccino komt naar LA FOLIE ANTIEK.
 
Door de jaren heen heeft LA FOLIE ANTIEK zich regelmatig moeten aanpassen binnen de markt.
Het is nu eenmaal niet altijd even makkelijk geweest om antiek te verkopen. Maar een Antiekwinkel zoals LA FOLIE ANTIEK blijft altijd staan. De variatie in de producten en de warme unike atmosfeer die LA FOLIE ANTIEK tot de enige in zijn soort maken zorgen voor een ervaring waar u voor terug komt.
LA FOLIE ANTIEK is niet alleen uniek in zijn soort, ook trekt het regelmatig toeristen om te komen kijken naar het prachtige oude pant. Kom kijken bij LA FOLIE ANTIEK en ervaar de pracht van het pand, de sfeer en alle mooie spullen die ook van u kunnen zijn.
 
La folie antiek is ook te vinden op facebook
https://www.facebook.com/LAFOLIEANTIEKDenBosch
Hier kunt u nog meer activiteit volgen dan op de website van la folie antiek. En ook gemakkelijker, aangezien het volgen van de la folie antiek faceboek u telkens zal laten zien wanneer er weer iets nieuws gebeurt.

 
LA FOLIE ANTIEK is nu ook te vinden op facebook.
Kijk op https://www.facebook.com/LAFOLIEANTIEKDenBosch?ref=bookmarks voor meer foto's en informatie over LA FOLIE ANTIEK.

 

Vakantie in Den Bosch

Bent u toe aan een vakantie of een weekend weg in de historische stad van 's-Hertogenbosch, maar zoekt u een echt speciaal verblijf?
Kijk dan op: 
Hier verblijft u in een prachtig oud pand in het centrum van Den Bosch, dat volledig is ingericht en in de sfeer gebracht van het warme Zuid-Amerika.
 
 
Of zoekt u juist een mooi oud pand dat in zijn oorspronkelijke staat is gehouden?
Kijk dan op: 
Dit prachtige pand is ook gelegen in het hart van Den Bosch en biedt u de warme sfeer van antieke meubelen gecombineerd met het comfort van de 21e eeuw.
 
http://cubacasa.nl/
http://www.vakantiehuisdenbosch.nl/nl/